Voor jou, van Bakkerij Draai
Smaak, verbinding en impact
Bij Bakkerij Draai staat alles in het teken van verdraaid goede smaak, verbinding en impact. Wij maken ambachtelijke, verse bakkerijproducten die niet alleen een traktatie zijn, maar ook bijdragen aan een betere wereld. Met pure ingrediënten, een focus op vakmanschap en duurzaamheid brengen wij hoogwaardige producten naar jouw wijk.
Meer dan alleen eten
De producten van Bakkerij Draai zijn meer dan alleen eten. Het zijn momenten van rust, rumoer of verbinding. Een beloning voor jouzelf of een reden om samen te komen. Hier wordt hokjesdenken omgezet in vakmanschap, samen met mensen voor wie werken niet vanzelfsprekend is. De producten van Bakkerij Draai smaken niet alleen goed, maar doen ook goed - voor jou, voor anderen én voor de wereld om ons heen.
Kleine stappen naar grote verandering
Draai staat voor verandering. Samen kunnen we een positieve draai geven aan hoe we eten, ondernemen en met elkaar omgaan. Met de bakfiets, pure ingrediënten en veel enthousiasme komt de bakkerij naar jouw wijk, zodat genieten toegankelijk, duurzaam en verrassend kan zijn. Bakkerij Draai laat zien dat kleine stappen grote verandering teweeg kunnen brengen.
Verdraaid goed
Dus, loop eens langs de bakfiets, ontdek wat Bakkerij Draai voor jouw in petto heeft, en ervaar hoe verdraaid goed deze bakkerij is.
Over Samare: "mijn droom in actie"
Dr. Dough
Ik ben Samare, een Rotterdamse met een grote liefde voor goed eten, puur vakmanschap en alles wat ons leven nét wat mooier maakt. Bakkerij Draai is mijn droom in actie: een plek waar smaak, verbinding en maatschappelijke impact samenkomen. Na mijn studie economie, behaalde ik een PhD in gezondheidseconomie. Ik verdiepte me in hoe mensen keuzes maken en welke wiskundige modellen in te zetten om keuzes te voorspellen. Ik verliet de universiteit als doctor en heb daarna als data scientist bij de overheid gewerkt.
Positieve draai
Na ruim drie jaar hobbybakken met mijn desemstarter Brody, heb ik eind 2024 mijn kantoorbaan ingeruild voor het opzetten van Bakkerij Draai. Mijn achtergrond in wetenschap en data science helpt me om elk product te perfectioneren en om slimmer en duurzamer te ondernemen. Van fermentatietijden tot hydratatiepercentages – ik kijk niet alleen naar hoe iets smaakt, maar ook naar waarom. Door werkprocessen te analyseren en sociale impact meetbaar te maken, creëer ik smaakvolle producten die mensen samenbrengen en bijdragen aan een duurzamere, inclusieve samenleving. Met die visie werk ik 1 dag per week als vrijwilliger bij het bakkersteam van Pameijer aan een samenleving waarin iedereen meedraait.
Samen werken we aan een betere wereld – hapje voor hapje.
